Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Velkommen til Sømods Bolcher

Smagen af et Sømods bolche er en smag med historie

Historien bag Sømods bolcher stammer helt tilbage fra 1891, hvor den første bolche-produktion i Nørregade startede. Her, mere end 120 år senere, ligger vores butik og produktion stadig i Nørregade, i hjertet af København, men vi har selvfølgelig fulgt med tiden, så du nu også kan købe vores bolcher her i webshoppen. Du kan læse mere om vores historie her.

Vi har en bred vifte af bolcher med forskellige farver, størrelser, former og smage, og selvfølgelig har vi alle bolche-klassikerne i vort sortiment. Eksempelvis danske flag-, Bismarck-, kongen af Danmark-, cola-, citron- og masser af store hold kæft-bolcher, og mange mange flere slags. Vi har uden tvivl noget for enhver smag.

Vi fohandler desuden bolcher med logo, der er perfekte til gaver, på messer eller i andre anledninger, og derudover følger vi voksende tendenser og tilbyder produkter som lækre håndlavede slikkepinde og sukkerfri slik.

For at finde dit favorit bolche, kan du benytte søgefeltet øverst i venstre-menuen, eller klikke dig igennem vores sortiment via de forskellige kategorier i venstre-menuen.

Alle Sømods bolcher er uden kunstige smags- og farvestoffer. Alt er 100 % naturligt! Vi tilbyder også en unik produktion af sukkerfri bolcher, samt bolcher til smags- og farveallergikere.