Indkøbskurv

Bolcher i Nørregade

Kære Læser,

Du har søgt efter Nørregade bolcher - og jeg kan godt forstå, hvis du er forvirret.

- Hvor er det blå logo?
- Er jeres slogan ikke “Bliv glad i munden”?
- Hvor er lakrids uglerne og tygge månerne?

Dem finder du desværre ikke på denne side, da vi ikke producerer eller sælger de blå Nørregade Bolcher. Dog koger vi bolcher i Nørregade og har gjort det siden 1891.

Der har i mange år været forvirring omkring forskellen på Sømods Bolcher og Nørregade Bolcher. Det tog for alvor fart i 2017 efter den landsdækkende tv kampagne på TV2 med sloganet “Bliv glad i munden”. Det har resulteret i, at vi flere gange om måneden får henvendelser fra personer, der ønsker at komme i kontakt med Nørregade Bolcher.

Derfor har vi nu valgt at lave denne underside, der kan forhåbentlig kan hjælpe dig i din søgen efter ofte stillede spørgsmål om Nørregade Bolcher.

Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os på e-mail bolcher@soemod.dk eller telefon 33 12 60 46.

Mange bolcher hilsner

Camilla Søemod
5. generation bolchekoger i Nørregade

Dropskoger i gamle dage i Sømods Bolcher
Indgangen til Sømods Bolcher
Butikken i Nørregade indeni
 

Sømods Bolcher producerer ikke de blå poser med bolcher som du finder i supermarkedet

Der har i mange år været forvirring omkring forskellen på Sømods Bolcher og Nørregade Bolcher. Sømods Bolcher har kogt bolcher i Nørregade siden 1891 og blev i 1991 udnævnt til “Kongelig Hofleverandør” ved sit 100 års jubilæum.

Nørregade bolcher er ejet og bliver produceret hos Spangsberg Chokolade. Nørregade bolcher, dem du kender fra supermarkedet, har aldrig været produceret i Nørregade, men vi kan godt forstå du er forvirret. Derfor finder du her svar på oftests stillede spørgsmål om Nørregade Bolcher:


 

Ofte stillede spørgsmål om Nørregade Bolcher


Hvordan kommer i kontakt med Nørregade Bolcher kundeservice?

Hvis du vil i kontakt med Nørregade Bolcher (Med de blå poser i supermarkederne) kan du enten ringe på telefon 44 53 80 20 eller skrive en e-mail til mail@spangsbergchokolade.dk


Hvor finder jeg Nørregade Bolchers fabriksudsalg?

Nørregade bolcher, som bliver solgt i supermarkederne, er produceret af Spangsberg Chokolade på deres fabrik i Taastrup. Du kan derfor finde Nørregade Bolchers produktion på Spangsbergs fabrikudsalg.

Sømods Bolcher kan du købe online på webshoppen soemods-bolcher.dk og i den gamle bolchefabrik på Nørregade 36B, København.


Hvor kan jeg købe Nørregade Bolcher?

Poserne med det blå logo fra Nørregade Bolcher kan du købe i mange forskellige online butikker og i supermarkederne. Bolcher fra Sømods bolcher, der bliver produceret i Nørregade 36, kan købes i den fysiske butik og på vores officielle webshop på soemods-bolcher.dk.

 
Spørgsmål Sømods Bolcher Nørregade Bolcher
Hvor bliver bolcherne produceret? Sømods Bolcher bliver produceret på Nørregade nr. 36 I København. Alle bolcherne er håndlavede, og fremgangsmåden er den samme, som for 127 år siden. Nørregade bolcher bliver produceret på en fabrik i Taastrup. Nærmere bestemt Taastrupgårdsvej 20, 2630 Taastrup.
Telefonnummer 33 12 60 46 44 53 80 20
Hvad er virksomhedens historie? Sømods bolcher bygger på en lang række af traditioner, der har eksisteret siden 1891, hvor ingredienserne var i fokus. L.P Hansen startede i Nørregade nr 49, og drev virksomheden i. Først i 1922 får fabrikken sit kendte navn Sømods, efter familiens overtagelse. I 1934 ender man med at rive bygningen ned, og fabrikken flytter derfor over på den anden side af gaden, nr 36, hvor fabrikken stadig har beliggenhed. I 1991 fik Sømods Bolcher prædikatet Kongelig Hofleverandør - Den dag i dag har vi stadig løbende handel med kongehuset. I 1985 overtog Michael Spangsberg en lille bolsjefabrik i Næstved, der producerede Althea bolsjer og Schweizerdrops, og her startede hans interesse sikkert for bolcher og han opfandt BonBon. I 2008 etablerede han Spangsberg Chokolade, som er dét han er mest kendt for. Michael Spangsberg opkøbte i 2010 Nørregade Bolcher og er til dato stadig direktør og ejer af virksomheden. Den oprindelig grundlægger af Nørregade bolcher har jeg desværre ikke kunne finde frem til.
Hvor er virksomheden registreret? Sømods Bolcher
Nørregade 36 B
1165 København K
SPANGSBERG CHOKOLADE A/S
c/o Michael Spangsberg
Vedbæk Strandvej 462
2950 Vedbæk
Hvad er virksomhedens adresse? Nørregade 36 B
1165 København K
Taastrupgårdsvej 20
2630 Taastrup
Hvem ejer virksomheden? Familien Sømod har ejet og drevet Sømods Bolcher siden 1922 fra Nørregade i København. Før familien overtog, var det Anders Christian Olsen (Martin Sømods barndomsven) som drev fabrikken, og L.P. Hansen. I dag er Michael Sømod direktør, og sammen med sine to børn planlægger de deres fælles overtagelse af virksomheden. Michael Spangsberg overtog Nørregade bolcher i 2010, men virksomheden har eksisteret siden 1924, og har haft adresse flere steder rundt omkring på Sjælland.
Hvor kan jeg købe bolcherne? Sømods Bolcher kan kun købes i Nørregade og på Sømods webshop www.soemods-bolcher.dk Nørregade Bolcher kan blandt andet købes i diverse supermarkeder i Danmark, kiosker, online shops og grænsehandler
Hvem laver bolcherne? Hos Sømods Bolcher er det dropskogere, der hver dag producerer friske og håndlavede bolcher på fabrikken i Nørregade 36B. Bolcher er produceret på store maskiner.
Hvordan kontakter jeg kundeservice? Når du ringer ind til Sømods Bolcher, er vi alle samlet på ét sted; kontor, produktion og butik. Det gør det let at kunne give svar, uanset spørgsmål. Kontakt kan ske på telefon, mail og over facebook, og vi stræber efter at svare hurtigst muligt. tlf: til spangsberg, 44 53 80 20. Der kan umiddelbart ikke findes et direkte nummer til Nørregade Bolchers kundeservice eller produktion. Men på Spangsbergs hjemmeside, refererer de til en kontakt formular http://spangsbergchokolade.dk/kontakt
Hvor finder jeg fabriksudsalget? Sømods Bolcher har desværre ikke noget fabriksudsalg, da vi kun sælger direkte fra vores butik i Nørregade eller over webshoppen - som ligeledes pakkes og sendes direkte fra Nørregade. Det er den bedste både at holde kontrol med vores produkters kvalitet. Da Nørregade Bolcher er ejet af Spangsberg, kan du til nogle Spangsberg fabriksudsalg finde produkter fra Nørregade Bolchers sortiment. Omkring København finder du to lagersalg:
- Hørkær 2, 2730 Herlev
- Taastrupgårdsvej 20, 2630 Taastrup
Hvilke bolche varianter? Sømods Bolcher har et bredt udvalg af bolcher. Bolcherne bliver delt op i 4 kategorier:
- Frugt bolcher
- Fyldte bolcher
- Lakrids bolcher
- Søde bolcher
Det samlede sortiment byder på mere end 70 forskellige varianter.
Nørregade bolcher producerer ikke kun bolcher mere, men sælger også vingummi under samme navn. Hvor mange forskellige slags de har i deres sortiment, har ikke været muligt at finde frem til.
Kan jeg sammen med mine børn besøge produktionen? Du og dine børn er meget velkomne hos Sømods Bolcher. Vi har daglige bolcheproduktion, som er åben for børn og barnlige sjæle. Det er desværre ikke muligt at besøge Nørregade bolchers produktion i Taastrup, da der er tale om industri produktion.
Hvilke ingredienser er der i bolcherne? Hos Sømods Bolcher bruges der kun naturlige ingredienser. Farve og smag er 100 % naturligt og grundmassen er 100 % perlesukker. Der er ingen konserveringsmidler eller overfladebehandling. Ingen brug af glukose. Nørregade bolcher bliver produceret ved stor industri. Det betyder også, at det er nødvendigt at bruge diverse tilsætningsstoffer for at kunne skalere produktionen. Et eksempel på et af deres lakridsbolcher er, sukker, glukosesirup, smagsforstærker (E510), mollasses, lakridspulver, salt, vand og aroma.