Indkøbskurv

Sukkerfri Hindbærbolcher

Sukkerfri Hindbærbolcher

Leveres i en pose af 100 gram
55,00 kr

Smager af hindbær.

Læs mere om Sukkerfri Hindbærbolcher.
   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Det siger vores kunder om os 

Sømods sukkerfri bolcher er lavet efter egne unikke opskrifter. Grundsubstansen i vores sukkerfri bolcher er Actilight, som er et Naturligt fiberprodukt udvundet af roer. I samme ånd som resten af Sømods produkter, er der ydermere ikke tilsat kunstige smagsstoffer, farver eller sødemidler og grundsubstansen er så tæt på 100% naturlig som overhovedet muligt.

Grundsubstansen er et fiberprodukt der er udvundet af roer. Dette er et 100% naturligt produkt, og det eneste unaturlige ved produktet er et enzymbad som roerne gennemgår for at udvinde fibrene. Det gør at indholdet af kostfibre i bolcherne er på hele 8%. Actilight giver flere sunde og gavnlige effekter, blandt andet en mere afbalanceret tarmfunktion, som derved styrker immunforsvaret, vitaminoptagelsen og optagelsen af mineraler bliver reguleret. Du kan opnå et afbalanceret stofskifte af lipider, kolesterol og kulhydrater.

For at give bolcherne en smag, der er så tæt på den sukkerfyldte udgave som muligt, søder vi alle vores sukkerfrie bolcher med Stevia. Stevia er kendt som verdens sødeste plante, som samtidig hjælper til at sænke blodsukkeret. Dette medfører at vores sukkerfrie bolcher smager så naturligt som vores almindelige bolcher.

Så nu kan du spise sukkerfri bolcher fra Sømod med den helt rigtige og velsmagende bolchesmag og samtidig holde styr på blodsukkeret. Du kan spise vores sukkerfrie bolcher og samtidig holde den sunde linje, da indholdet af kalorier er under halvt så meget, som i normale bolcher med sukker, plus de også har en gavnlig effekt på kroppen

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Sukkerfri

Sukkerfri

Laktosefri

Laktosefri

E-120 (rød), naturlige smagsekstrakter, vinsyre

Sukkerfri hindbærsmåkager

Her er opskriften på de skønne sukkerfri hindbærsmåkager

Det skal du bruge:

 • 3,25 dl havregryn
 • 170 g. fintblendede sukkerfri hindbær
 • 1,5 dl hvedemel
 • 1 tsk. bagepulver
 • et nip salt
 • 75 g smør
 • 1 æg
 • Alle de tørre ingredienser blandes sammen i en skål

  Smøret smeltes og hældes i skålen med de tørre ingredienser

  Ægget piskes let sammen og hældes ned i skålen til resten af ingredienserne, hvorefter dejen samles hurtigt

  Rul dejen ud til små kugler. Placer den på en bageplade med bagepapir og tryk kuglerne så flade som man ønsker (dejen flyder ikke særlig meget ud)

  Småkagerne bages ved 180 grader i 8-12 minutter på midterste rille

  Lad småkagerne afkøle på en rist og opbave de sørgelige rester i en kagedåse, efter du har indset hvor godt de smager og har spist al for mange af dem ;-)

  God fornøjelse og jeg håber i vil nyde dem så meget som jeg har - Camilla Sømod

   


  Bolcheproduktion

  Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.

  Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.

  Oplev produktion
   

  3 generationer af bolchekogere


  3 generationer af bolchekogere

  Måske disse også kunne friste?