English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Sukkerfri Rabarberbolcher

46.50 kr

Smager af rabarber.

Sælges i poser af 100 gram.

Læs mere om Sukkerfri Rabarberbolcher.
46.50 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.

 
   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Sømods sukkerfrie bolcher

Sømods sukkerfri bolcher er lavet efter egne unikke opskrifter. Grundsubstansen i vores sukkerfri bolcher er Actilight, som er et Naturligt fiberprodukt udvundet af roer. I samme ånd som resten af Sømods produkter, er der ydermere ikke tilsat kunstige smagsstoffer, farver eller sødemidler og grundsubstansen er så tæt på 100% naturlig som overhovedet muligt.

Grundsubstansen er et fiberprodukt der er udvundet af roer. Dette er et 100% naturligt produkt, og det eneste unaturlige ved produktet er et enzymbad som roerne gennemgår for at udvinde fibrene. Det gør at indholdet af kostfibre i bolcherne er på hele 8%. Actilight giver flere sunde og gavnlige effekter, blandt andet en mere afbalanceret tarmfunktion, som derved styrker immunforsvaret, vitaminoptagelsen og optagelsen af mineraler bliver reguleret. Du kan opnå et afbalanceret stofskifte af lipider, kolesterol og kulhydrater.

For at give bolcherne en smag, der er så tæt på den sukkerfyldte udgave som muligt, søder vi alle vores sukkerfrie bolcher med Stevia. Stevia er kendt som verdens sødeste plante, som samtidig hjælper til at sænke blodsukkeret. Dette medfører at vores sukkerfrie bolcher smager så naturligt som vores almindelige bolcher.

Så nu kan du spise sukkerfri bolcher fra Sømod med den helt rigtige og velsmagende bolchesmag og samtidig holde styr på blodsukkeret. Du kan spise vores sukkerfrie bolcher og samtidig holde den sunde linje, da indholdet af kalorier er under halvt så meget, som i normale bolcher med sukker, plus de også har en gavnlig effekt på kroppen

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Sukkerfri

Sukkerfri

Laktosefri

Laktosefri

E-100 (gul), E-120 (rød), vanilje, vinsyre

 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher