Indkøbskurv

Stor sukkerfri dåse

Stor sukkerfri dåse

Leveres i en dåse med 550 gram bolcher
290,00 kr

På forespørgsler har vi fået fremstillet en dåse, der kan rumme 550 gram bolcher. Den har samme prægning på låget som den ikoniske mindre dåse bolchedåse.

Indeholder 550 gram af den bedste sukkerfrie blanding fra Sømods. 

Læs mere om Stor sukkerfri dåse.

  ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN
Vi holder lukket i butikken i Nørregade t.o.m. 28. februar 2021, men vi har stadig åbent på vores webshop som vi plejer, så du kan få dine yndlingsbolcher hjem - vi har fri fragt på ordrer over 499,- til pakkeshops i DK. Ordrer kan stadig afhentes i butikken på hverdage mellem kl. 10-13.

   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Det siger vores kunder om os 

Nu kan du spise sukkerfri bolcher fra Sømod med den helt rigtige og velsmagende bolchesmag og samtidig holde styr på blodsukkeret. Du kan spise vores sukkerfrie bolcher og samtidig holde den sunde linje, da indholdet af kalorier er under halvt så meget, som i normale bolcher med sukker, plus de også har en gavnlig effekt på kroppen.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Sukkerfri

Sukkerfri

Laktosefri

Laktosefri

actilight, E-100 (gul), E-120 (rød), E-141 (grøn), E-153 (sort)Bolcheproduktion

Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.

Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.

Oplev produktion
 

3 generationer af bolchekogere


3 generationer af bolchekogere