English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Kaffebolcher

Leveres i en pose af 500 gram eller 250 gram
195.00 kr

Hvad smager kaffe bolcher af? Kaffe er en rigtig ”voksen”-klassiker. Den er ikke bitter som sort kaffe, men har en mere rund og behersket smag. Da det ikke er en kaffe essens, men den rigtige kaffe der kommes i bolcherne, gives en helt naturlig kaffesmag og en ægte kaffenydelse. Arabica-bønnerne er mellemristet og 100% fra Rainforest Alliance-certificerede gårde. Det har taget os lang tid at finde frem til de rigtige kaffebønner, men vi føler det har været umagen værd. Kaffesmagen man får i vores bolcher er ikke, som nogle andre kaffe bolcher. En rigtig autentisk smagsoplevelse Læs mere om Kaffebolcher.

* Påkrævede felter

195.00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

 

COVID-19 STATUS:
For at tage samfundsansvar og minimere smitterisikoen, har vi ekstraordinært fri fragt på alle ordrer over 300 kr. Alle ordrer bliver pakket og leveret som normalt (indenfor 1-2 hverdage)

   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Hvad smager kaffe bolcher af?

Kaffe er en rigtig ”voksen”-klassiker. Den er ikke bitter som sort kaffe, men har en mere rund og behersket smag. Da det ikke er en kaffe essens, men den rigtige kaffe der kommes i bolcherne, gives en helt naturlig kaffesmag og en ægte kaffenydelse. Arabica-bønnerne er mellemristet og 100% fra Rainforest Alliance-certificerede gårde. Det har taget os lang tid at finde frem til de rigtige kaffebønner, men vi føler det har været umagen værd. Kaffesmagen man får i vores bolcher er ikke, som nogle andre kaffe bolcher. En rigtig autentisk smagsoplevelse

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Veganer

Vegansk

Laktosefri

Laktosefri

Uden kunstig farve

Uden farve

naturlige smagsekstrakter, sukker

 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

Hvor stammer kaffe fra?

 

Kaffe (Coffea) er både betegnelse for den drik, der laves ved at blande tørrede, ristede og malede kaffebønner med varmt vand, samt for kaffetræet, som disse bønner gror på.

Kaffedrikken laves ved at udtrække det virksomme stof koffein og en lang række af andre vandopløselige stoffer og æteriske olier fra kaffebønnerne i varmt vand.

Smagen af kaffe dannes af de vandopløselige stoffer samt æteriske olier. Der er identificeret flere hundrede stoffer, der bidrager til smagen af kaffe. Stofferne kommer fra forskellige led i kaffens produktionshistorie. Smagen afhænger derfor både af dyrkningen af kaffetræet, efterhøstbehandlingen af kaffebærrene, ristningen af bønnerne, malningen af bønnerne og til sidst brygningen af kaffedrikken.

Kaffebønnerne vi bruger, kommer fra bønnerne fra træet, som går under det botaniske navn Ægte Kaffe og stammer fra Etiopien. Arabica betragtes som den kaffe, der har den bedste smag. Desværre er udbyttet også det laveste, samtidig med at sorten er mere sårbar over for sygdomme, parasitter og insektangreb. Arabica udgør 70-75 % af verdens kaffeproduktion.

Det er en mellemristet kaffe er fyldig og fuld af smag. Mellemristet kaffe stiller store krav til bønnernes kvalitet, smag og aroma, fordi de træder tydeligere frem i den mellemristede kaffe end i den mørkristede.

Kaffebønner

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

Hvordan laver vi vores kaffe bolcher?

 

Vores kaffe bolcher bliver lavet ud fra en af vores grundmasse, som er 20 kg perlesukker, blandet med brun farin, som bliver kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er, som alle vores ingredienser 100% naturlig. Denne flydende mørkegyldne sukkermasse hældes ud på vores produktionsbord, hvorefter den flydende masse foldes sammen, så den bliver en mere fast. I denne fase afkøles sukkeret fra de 180 grader, ned til omkring 110 grader.

Når sukkeret har nået den rette temperatur, tilsættes kaffesmagen, som æltes godt ud i sukkeret.

Når smagen er tilsat, slynges en lille klump af sukkermassen. Ved at slynge sukkermassen, slynges luft ind i sukkeret, hvorved massen bliver lysere og mere markant i farven. Dette skal blive til flotte pyntestriber, der placeres på kaffe bolcherne.

Denne klump trækkes ud i stænger, som placeres ovenpå to skærende ruller. Ved håndkraft skubbes bolchestængerne ned mellem de to ruller, som skær dem vertikalt ud til bolcher der er ca. 1 cm brede.

Dette bolche er til alle der elsker smagen af en rund, fyldig og aromatisk kaffeoplevelse. De specialudvalgte bønner medvirker til er komplet smagsbalance, som kan nydes alle tider på dagen. 

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher