Indkøbskurv

Design dit eget bolche

Design dit helt eget bolche


Hos Sømods Bolcher har du mulighed for at få special indpakning og særligt udvalgte bolcher, som fx små godteposer, bordkort, bordpynt, særlige gaver i glas eller dåser og meget mere.

Du kan også få designet dit helt eget bolche af samme gode, naturlige kvalitet som vores egne bolcher. Bolcher med egne farver, smag, tekst eller mønster er en perfekt detalje til arrangementer, firmagaver mm. Det viser nøje planlægning ned til mindste detalje – noget dine ansatte, forretningsforbindelser og kunder vil huske dig for.

Derfor er denne type godter også blevet et populært valg til receptioner, messer eller andre virksomhedspræsentationer. Det er en oplagt reklamemulighed, hvor du samtidig forkæler folk omkring dig.

Det er yderst vigtigt for os, at vi kan stå inde for dét vi laver. Hvis vi vurderer at vi ikke kan levere et tilfredsstillende resultat, ud fra dine ønsker, så hjælper vi meget gerne med en ny vinkel og idé.Sukkermasse fordeles på bordet
Godnat-bolcher hakkes

Når kun det naturlige valg er godt nok


I gamle dage var der kun en måde, hvorpå man kunne fremstille bolcher. Metoden bestod i, at man kogte perlesukkeret op til 180° celsius, hvorefter man på produktionsbordet, ud fra den flydende bolchemasse, frembragte det færdige produkt. Alt dette skete med håndkraft.

Som de eneste tilbage i Danmark fastholder vi stadig de gamle traditioner, hvor der bruges 100 % perlesukker på gammeldags manér. Hver produktion består af mindst 20 kg perlesukker, som koges op på et gasfyr.

Når den flydende masse når 180 grader, hældes den ud på produktionsbordet. Herefter begynder processen i, at nedkøle det til den rette temperatur, hvor farve og smag kan tilsættes.

De lyse bolcher er blevet slynget over en krog. Dette gøres for at slynge luft ind i sukkermassen, som derfor gør den lysere i farven – præcis ligesom når man pisker en æggehvide.

Når bolchemassen er forvandlet til ét stort bolche, trækker man stænger i en passende størrelse, hvorefter de bliver klippet eller hakket i den valgte størrelse og form. Efter nedkøling på produktionsbordet med et par blæsere, kan bolcherne komme i poser, dåser og glas – eller direkte i munden.


Vil du høre mere?

Case: Totalkredit


I 2017 blev vi kontaktet af Totalkredit, som gerne ville takke deres medarbejdere.

Derfor fik de special designet to forskellige bolcher, med et X i midten. Et bolche i hvid med et gult X, og smagen af vores klassiske rabarberbolche og et sort bolche med et gult X, som smagte af vores populære dameskrå.

Disse lækre bolcher blev blandet sammen og specielt pakket i en pose med 150 gram, og en besked sat på hver enkel pose med en sløjfe.

Vi stod for alt for at lette arbejdet for vores kunde. Vi sørgede for at pakke dem og få dem sendt afsted til alle de heldige modtagere.

Special design til Totalkredit

Bordkort til fest hos Sømods Bolcher

Bordkort til fest


Mangler du den sidste detalje til din barnedåb, bryllup eller måske til konfirmationen?

Hos Sømods Bolcher elsker vi at være kreative og hjælpe dig med at få dine ideer til virkelighed.

Igennem mange år har vi lavet en masse specielle opgaver, og ingen opgaver er for store eller små til, at vi vil være med.

Et sikkert hit er vores bordkort. Her udvælger vi i samarbejde de bolcher, som passer til jeres tema. Som et eksempel kan man kombinere årstal, hjerte og flag til en barnedåb.

Disse bolcher puttes ved håndkraft ned i en lille pose, hvorefter vi lukker den, og der sættes en sløjfe rundt om. Vi sætter ligeledes et manillamærke på, hvor gæstens navn skal stå.


Mikkeller bolcher
2018 Bolcher
Smiley bolcher
Rocks frugter

Specialdesignet bolcher


Det er yderst vigtigt for os, at vi kan stå inde for dét vi laver. Hvis vi vurderer at vi ikke kan levere et tilfredsstillende resultat, ud fra dine ønsker, så hjælper vi meget gerne med en ny vinkel og ide.

For at gøre det nemmere for dig, at vurdere om vi kan opfylde dine ønsker, er der her nogle punkter og ofte stillede spørgsmål, som kan hjælpe dig på vej.

Hvor mange kg er minimum?

- "Åbent bolche" hvis du skal have en tekst, tal, simpelt logo eller andet ”mønster” inde i bolchet, er det et "åbent bolche", og her er mængden 25 kg. Dette skyldes, at det kræver en stor mængde bolchemasse for, at kunne opbygge ting inde i midten af bolchet, hvis det skal være tydeligt. Vi bygger alt op ved hjælp af hænderne fra midten og ud. Vi anbefaler maks. 7 bogstaver, da det næsten altid bliver for småt til at læse, hvis ordet er længere.

- "Lukket bolche" hvis du kun ønsker en bestemt smag eller farver (altså intet synligt i midten af bolchet), så har du mulighed for at få ned til 10 kg. Her kan du være med til at bestemme smag og farver og eventuelle striber. Det er dog vigtigt, at understrege, at vi ikke har blå farve som en del af vores sortiment, da vi ikke kan få en naturligt fremstillet blå, som kan binde sig til en bolchemasse, som er lavet på 100 % sukker. NB: Det kan godt laves, men så er den IKKE naturlig!


Hvad kan I lave inde i bolchet?

- Det er begrænset hvad vi kan opbygge inde i bolcherne. Vi bruger 100 % sukker, og har derfor begrænset tid til processen, da denne metode forhindrer os i at genvarme massen. Vi kan maks. forlænge processen yderligere ca. 15 minutter længere ved at have et varmeelement ved. Vi bruger udelukkende naturlig farve hos Sømods Bolcher, og derfor er farvemulighederne også begrænset her. Fx er blå ofte på kundernes ønskeliste, men vi anbefaler den ikke, da blå ikke findes naturligt. Simple logoer, blomster, hjerter, bogstaver og tal er de mest populære valg.


Hvilken mængde kan bolcherne leveres i?

- I praksis kan bolcherne leveres enkeltpakket, MEN alt arbejde foregår ved håndkraft – selv indpakning af bolcherne. Det er en langvarig og væsentlig dyre proces at skulle separat pakke 25 kg bolcher ind (ét bolche vejer ca. 5 g.) Så dette fraråder vi. Den mest almindelige mængde er 150g i pose, 250g i pose, 500g i pose og 500g i dåse, men mulighederne er mange.


Hvor hurtigt kan I levere?

- Dette afhænger af sæson/travlhed på fabrikken. I højsæson, fx op til jul, er det vigtigt at kontakte os minimum 6 uger inden levering, hvorimod vi kan levere inden for en uges tid i foråret.

Vi specialfremstiller hele året rundt, så de passer dine kunders, medarbejdeers eller dine egne behov. Ingen opgaver er for store eller små.

NB: Vi laver ikke selv specialdesignet bånd, mærker eller papirsslips(med et budskab eller besked), men vi kan evt. rette henvendelse til vores egen leverandør, så vi kan garantere mål og størrelse passer til.
Hvis du vil på vores kundeliste og samtidig modtage vores julekatalog, så er vi kun en mail eller et opkald væk. På denne måde vil det være muligt at få fat i vores earlybird rabatter ved juleordrer og mængderabatter.


 
Åbent bolche - mor bolcher
Åbent bolche

Lukket bolche
Lukket bolcheVil du høre mere?

Virksomheder/personale gaver


Vi kan hjælpe dig med:
•     Julegaver til dine medarbejdere
•     Kundeforkælelse
•     Eget bolchedesign
•     ... og meget mere!


Forkæl dine medarbejdere eller kunder med lækre bolcher til enten hverdag eller højtid. Hos Sømods Bolcher har du mulighed for at sammensætte og designe dit helt eget bolche, så de bliver helt som du ønsker det.

Morgan med bolcheglas

Special blandede glas/poser

Mangler du et flot glas, til en særlig begivenhed? Nægter du at få på kompromis med kvalitet og design? Så kan vi hjælpe dig med at få et bolcheglas, som passer præcis til dine behov.

Alle vores glas er lavet ved håndkraft – intet er overladt til tilfældighederne, men nogle gange er der helt specifikke krav til udseendet.

Fx en barnedåb, hvor farvetemaet kunne være grøn og lys... jamen så får vi lavet et glas, hvor grønne og gule bolcher udgør hele eller delvist udvalget. Eller måske skal du til et bryllup? Så kunne det være årstalsbolcher, kærlighedsbolcher og Dannebrosflag, som skulle være hovedelementet i glasset.


På listen over populære glas er disse:
•     Fødselsdag
•     Mors dag
•     Fars dag
•     Valentinsdag
•     Bryllup
•     Farvetema

Har du flere gode ideer, så vil vi meget gerne hjælpe dig! For vi elsker at være kreative og gøre noget helt specielt og unikt til netop dig.


Bolcher til far
Bolcher til mor
Ring lavet af bolchemasse
Elsker dig dåser
 
 

Store slikkepinde


Hvem husker ikke følelsen, hvis man har stået med en kæmpe slikkepind i hånden? Som måske tilmed havde ens navn på eller i sine yndlingsfarver...

Dette kan du få hos Sømods Bolcher!

Skal du bruge en stor slikkepind til en sjov eller særlig gave, så tøv ikke med at kontakte os, og hør om mulighederne for at få din helt unikke slikkepind.

Snoet slikkepind

Rose lavet af bolchemasse

Kreative bolcher


Nogle gange får vi nogle små søde opgaver og dem elsker vi at lege med. Blandt andet har vi lavet blomster, ringe, sutter, bamser og hjerter, hvor vi har skulle være kreative!

Især blomsterne kan være en svær proces, så det er begrænset hvor mange vi kan levere samtidig, men skal du kun bruge et par stykker, så er det intet problem.


Special design til Totalkredit
 

Vil du høre mere om specialdesignede bolcher?


Vi står klar til at hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål. Du kan kontakte os på:

BOLCHER@SOEMOD.DK
eller

33 12 60 46

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med dit unikke bolche-projekt!