Kronebolcher
Kronebolcher
Vores krone bolcher er med en fantastisk smag af rødgrød.
Læs mere om Kronebolcher.Vi leverer bolcher til hele verden
Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!
Nu med ny smag!
Vores krone bolcher blev første gang lavet i forbindelse med Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary's bryllup, den gang stod der F+M under billedet af kronen. Siden er de blevet lavet til ære for Hendes Majestæt Dronning Margrethes fødselsdag d. 16 april, og nu er de en fast del af vores sortiment, så vi alle kan nyde den skønne smag af rødgrød.
Allergener
Glutenfri
Laktosefri
sukker, vanilje, vinsyre, naturlige smagsekstrakter, Kan indeholde spor af mandler, e-120 (rød), e-133 (blå)
Produkt information
Næringdeklaration
- Energi (KJ/Kcal) 1615,024/386
- Fedt 0 g
- - heraf mættede fedtstoffer 0 g
- Kulhydrater 100 g
- - heraf sukkerarter 100 g
- Protein 0 g
- Salt 0 g
- Fibre 0 g
- Stevia 0
Bolcheproduktion
Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.
Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.
Oplev produktionHvordan laver vi vores Krone bolcher?
Vores Krone Bolcher bliver lavet ud fra vores grundmasse, som er 20 kg perlesukker, der bliver kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er, som alle vores ingredienser 100 % naturlig. Denne flydende gyldne sukkermasse hældes ud på vores produktionsbord, hvor der tilsættes lidt rød og blå farve. Hoveddelen af sukkermassen forbliver farveløs .
Vores røde farve er carmin, som kommer fra rygskjoldet fra brunstige crasillelus, der dyrkes i drivhuse i sydamerika. Den er mere farveægte end rødbedefarve og den smager ikke af.
Det farveløse sukker tilsættes rødgrød smag og en lille smule vinsyre. Vinsyren er til at opveje det meget søde sukker og give bolcherne en afbalanceret smagsoplevelse.
Herefter bliver der slynget luft i sukkerportionen med smag, således at den skifter farve til hvid. Delen tilsat rød farve bliver ikke slynget, da vi ønsker den skal forblive klare i farven.
Ved at starte fra midten, og lægge lag på lag bygges nu Kronen op fra midten og ud, ud fra både den hvide masse og den røde.
Når kronen er færdig pakkes ind i resten af den hvide sukkermasse. Til sidst lægges der et rødt lag udenpå.
Bolchemassen trækkes ud i stænger, der holdes runde, mens de gradvis afkøles.
De lange stænger bliver hakket med enten en spartel eller en åben saks hen over et gammelt 5 kg. lod. Ved at hakke dem på den måde, forbliver enderne åbne og man kan se mønstre eller motiver inde i et bolche.
Når bolcherne er afkølede, er vores flotte Krone bolcher færdige, med en dejlig smag af god dansk rødgrød.