Piña Colada mousse [OPSKRIFT]
Indkøbskurv

Piña Colada mousse

Ingredienser (4 dessertglas)

•   2 blade husblas (evt. 2 ekstra hvis moussen skal støbes eller i en kage)
•   70 g. Pina colada bolcher / cocktailblanding bolcher
•   4 æggeblommer
•   3 dl fløde


Fremgangsmåde

1.   Blend bolcherne
2.   Læg de 2 blade husblas i iskoldt vand et kvarters tid
3.   Pisk de blendede bolcher og æggeblommer hvidt og sejt, det må gerne være godt tykt
4.   Pisk fløden til let flødeskum
5.   Sæt en skål over vandbad. Vrid vandet ud af husblassen og læg dem i skålen indtil de er smeltet helt
6.   Tag skålen af vandbadet og lad det afkøle lidt
7.   Tilsæt lidt af æggemassen til den smeltede husblas, rør hurtigt rundt. Tilsæt lidt mere æggemasse og rør rundt. Rør til sidst hele æggemassen sammen med husblassen
8.   Sørger du for at starte med lidt ad gangen, undgår du klumper
9.   Vend blandingen ned i skålen med flødeskum og vend det godt sammen
10.   Moussen er nu færdig og kan fyldes i portionsglas eller i en større skål. Den vil sætte sig hurtigt, så du skal fylde den i portionsglas med det samme.