Is (med bolcher)
Ingredienser
• 0,5 liter piskefløde
• 4 æg (4 blommer + 4 hvider)
• 200-250 gram. kirsebær bolcher (eller et andet bolche)
Fremgangsmåde
1. Del æggeblommer og æggehvider fra hinanden
2. 4 æggeblommer og 0,5 l. piskefløde piskes stift
3. Herefter blendes bolcherne til pulver. Det er vigtigt at blenderen er fuldstændig tør inden du begynder, da bolcherne ellers bliver til en stor klump
4. De blendede bolcher røres sammen med den piskede fløde/æggemasse
5. De 4 æggehvider piskes fuldstændig stiv
6. De piskede æggehvider vendes i flødemassen og den samlede masse kommes i en passende form / skål, og sættes herefter i fryseren
7. Efter 2 – 3 timer er isen klar.
Velbekomme! Denne opskrift er simpelthen fantastisk.