Indkøbskurv

Chokolademousse med Suchre D'ore (Althea)

Ingredienser

•   200 g mørk chokolade (vi brugte 70%)
•   4 æggeblommer
•   3 æggehvider
•   45 g. blendede Suchre D'ore / Altheabolcher
•   3 dl piskefløde

Fremgangsmåde

1.   Blend bolcherne chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Lad det stå og køle lidt af imens du gør resten klart
2.   Pisk æggeblommer og de blendede bolcher lyst og luftigt
3.   I en anden skål pisker du æggehviderne stive
4.   I en tredje skål pisker du piskefløden til en let flødeskum – den skal være fast men ikke for kompakt
5.   Bland den smeltede chokolade i skålen med de piskede æggeblommer og sukker
6.   Bland så de piskede æggehvider i blandingen
7.   Vend så til sidst forsigtigt flødeskummet i blandingen
8.   Fordel nu chokolademoussen i enten 6-7 portionsglas, eller en stor skål
9.   Sæt chokolademoussen i køleskabet i minimum 2-3 timer

Opskriften er beregnet til ca 6 portioner.