Chokolademousse med Suchre D'ore (Althea)
Ingredienser
• 200 g mørk chokolade (vi brugte 70%)
• 4 æggeblommer
• 3 æggehvider
• 45 g. blendede Suchre D'ore / Altheabolcher
• 3 dl piskefløde
Fremgangsmåde
1. Blend bolcherne chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Lad det stå og køle lidt af imens du gør resten klart
2. Pisk æggeblommer og de blendede bolcher lyst og luftigt
3. I en anden skål pisker du æggehviderne stive
4. I en tredje skål pisker du piskefløden til en let flødeskum – den skal være fast men ikke for kompakt
5. Bland den smeltede chokolade i skålen med de piskede æggeblommer og sukker
6. Bland så de piskede æggehvider i blandingen
7. Vend så til sidst forsigtigt flødeskummet i blandingen
8. Fordel nu chokolademoussen i enten 6-7 portionsglas, eller en stor skål
9. Sæt chokolademoussen i køleskabet i minimum 2-3 timer
Opskriften er beregnet til ca 6 portioner.