English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Julerocks

Leveres i poser af 500 gram 250 gram
179.50 kr

Hvad er Julerocks? Julerocks er en blanding af bolcher med julens karakteristiske motiver. Julestemningen starter her. For 25 år siden bestod blandingen kun af bolche med motiv af julemand samt flagbolcher. Sidenhen kom flere til, således at blandingen i dag består af bolche med julemand, det danske flag, juletræ, teksten ”GOD JUL” og en julegave. Alle med hver sin frugtsmag. Julemanden har hindbærsmag, Juletræet smager af appelsin, ”GOD JUL” har jordbærsmag, pakken har smag af blandede citrusolier og Dannebro smager af æble. Vil vide mere om smagene og farverne. Ønsker du at vide mere om farverne og smagene, kan du finde disse oplysninger ve at slå op de vores bolcher med de respektive navne / smag. Læs mere om Julerocks.

* Påkrævede felter

179.50 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.

 
   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Hvad er Julerocks?

Julerocks er en blanding af bolcher med julens karakteristiske motiver.

Julestemningen starter her.

For 25 år siden bestod blandingen kun af bolche med motiv af julemand samt flagbolcher.

Sidenhen kom flere til, således at blandingen i dag består af bolche med julemand, det danske flag, juletræ, teksten ”GOD JUL” og en julegave.

Alle med hver sin frugtsmag.

Julemanden har hindbærsmag, Juletræet smager af appelsin, ”GOD JUL” har jordbærsmag, pakken har smag af blandede citrusolier og Dannebro smager af æble.

Vil vide mere om smagene og farverne.

Ønsker du at vide mere om farverne og smagene, kan du finde disse oplysninger ve at slå op de vores bolcher med de respektive navne / smag.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

E-100 (gul), E-120 (rød), E-141 (grøn), vinsyre

 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

Hvordan laver vi vores Julerocks?

 

Vores Julerocks bliver lavet ud fra vores grundmasse som er 20 kg. perlesukker der bliver kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er som alle vores ingredienser 100 % naturlig. Denne flydende gyldne sukke masse hældes ud på vores produktionsbord, hvor der tilsættes lidt farve. Hoveddelen af sukkermassen forbliver farveløs .

Vores røde farver er naturfarver.

Herefter deles det farveløse sukker i flere klumper.  Den ene tilsættes smagen og en lille smule vinsyre. Vinsyren er til at opveje det meget søde sukker og give bolcherne en afbalanceret smagsoplevelse.

Herefter bliver der slynget luft i sukkerportioner med farve, således at den skifter farve til hvid.

Den anden forbliver neutral.

Ved at starte fra midten, og lægge lag på lag bygges nu figuren op fra midten og ud.

Figuren pakkes ind i neutral sukkermasse og til sidst resten af dent stykke, der skal være den yderste skal.  

Bolchemassen trækkes ud i stænger, der holdes runde medens de gradvis afkøles.

De lange stænger bliver hakket med enten en spartel eller en åben saks hen over et gammelt  5 kg. lod. Ved at hakke dem på den måse forbliver enderne åbne og man kan se motivet inde i et bolche.  

Når bolcherne er afkølede er de klar til at forsøde tilværelsen for alle der værdsætter den friske frugtsmag og samtidig komme i julestemning.

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher