Indkøbskurv

Dukkebolcher

Dukkebolcher

Leveres i en pose af 500 gram eller 250 gram
222,00 kr

Hvad smager Dukke-bolcher af? Vores Dukke-bolcher smager af forskellige frugter.  De består af en blanding i 6 forskellige farver med hver sin smag.  Grøn har kiwismag, Lys/klar har smag af blandet citrusfrugt, Gul smager af citron, Lilla har solbærsmag, Orange smager af fersken og de Røde smager af jordbær.  Små friske bolcher, der appellere til børn og barnlige sjæle. Vil vide mere om smagene og farverne. Ønsker du at vide mere om farv

Læs mere om Dukkebolcher.

   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Det siger vores kunder om os 

Hvad smager Dukke-bolcher af?

Vores Dukke-bolcher smager af forskellige frugter.  De består af en blanding i 6 forskellige farver med hver sin smag.  Grøn har kiwismag, Lys/klar har smag af blandet citrusfrugt, Gul smager af citron, Lilla har solbærsmag, Orange smager af fersken og de Røde smager af jordbær.  Små friske bolcher, der appellere til børn og barnlige sjæle.

Vil vide mere om smagene og farverne.

Ønsker du at vide mere om farverne og smagene, kan du finde disse oplysninger ved at slå op de bolcher med respektive navne / smag.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

sukker, vinsyre, naturlige smagsekstrakter, Kan indeholde spor af mandler, e-100 (gul), e-120 (rød), e-141 (grøn)

Produkt information
Næringdeklaration
  • Energi (KJ/Kcal) 1615,024/386
  • Fedt 0 g
  • - heraf mættede fedtstoffer 0 g
  • Kulhydrater 100 g
  • - heraf sukkerarter 100 g
  • Protein 0 g
  • Salt 0 g
  • Fibre 0 g
  • Stevia 0

Hvordan bliver Dukke-bolcher lavet?

Vores Dukke-bolcher bliver lavet af perlesukker, der er kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er som alle vores ingredienser 100% naturlig. Denne flydende gyldne sukker masse hældes ud på vores produktionsbord, hvor der tilsættes naturlig farve.

Den flydende sukkermasse foldes gentagende gange sammen, så den bliver en mere fast masse. I denne fase afkøles sukkeret fra de 180 grader, ned til omkring 110 grader. Herefter tilsættes smag.

Dukke-bolcher bliver ikke slynget, da vi ønsker de skal forblive klare,  i farven og kraftige i smagen. Ved at slynge sukkermassen, slynges luft ind i sukkeret, hvorved massen bliver lysere og mere markant i farven og smagen bliver mere mild og rund.

Processen gentages således 6 gange med hver sin smag / farve, hvorefter alle 120 kg.  dukke-bolcher blandes sammen.

Dukke-bolcher bolcher bliver valset til deres endelige form. Denne valsemaskine er en af de oprindelige maskiner i fabrikken, som er over 125 år gammel. Den eneste modifikation til maskinen er en motor der er påsat, som erstatning til håndsvinget der igennem 100 år drev valsemaskinen. Valsesættet der bruges er et af de mest ikoniske på fabrikken. Det er tilbage fra omkring 1920 og har facon som små linseformede bolcher.

Dukke-bolcher bolcher er et bolche der kan nydes af rigtig mange børn og voksne.

 


Bolcheproduktion

Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.

Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.

Oplev produktion
 

3 generationer af bolchekogere


3 generationer af bolchekogere

Måske disse også kunne friste?