Indkøbskurv

Inspiration og gaveideer [Guide 2021]

Vi har samlet de mest populære gaveideer og delt dem op i kategorier, så du nemt kan lade dig inspirere til den perfekte, søde og velsmagende gave. Her finder du gaveforslag til:

•   Dem du holder af
•   Dine forældre
•   Dine børnebørn
•   Dine voksne børn
•   Studenterne
•   Konfirmanderne

 
Blandede bolcher
 

Gaven til dem du holder af

Skal konen, manden, kæresten eller måske veninden forkæles? Måske en lille ekstra gave fordi denne person bare er noget helt specielt og trænger til at blive forkælet med lidt godt sødt.

Så er vores Kærlighedsbolcher et helt oplagt valg. Smagen af kærlighed kan ikke helt beskrives, men disse lækre bolcher med smagen af jordbær er lidt derhenad, hvis du spørger os ;-)

Hvis du vil gøre en ekstra indsats, og måske kender personens favoritbolcher, så kan du også blande en dåse til dem med yndlings bolcherne. Du kan vælge mellem en lille og en stor dåse, og vi har også sukkerfrie bolcher, hvis personen er diabetiker eller blot ønsker at holde den sunde linje. 1. Lille kobberdåse bland-selv
  Lille kobberdåse bland-selv
  246,00 kr Normalpris 256,00 kr
 2. Kærlighedsbolcher
  Kærlighedsbolcher
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr

Gaven til dine forældre

Vores forældre vil altid have en særlig plads i vores hjerter, og de skal selvfølgelig også forkæles lidt engang imellem. Til mors og fars dag har vi både “Mor” og “Far” bolcher i sortimentet, men hvis de skal forkæles og have en “bare fordi…”-gave, så har vi et par rigtige gode ideer til dig.

Vores mest populære bolcher, som falder i god jord hos de fleste, er bl.a. Malt, Suchre D’ore (Althea), Dameskrå med lakrids samt Rabarber. Disse bolcher er favoritter blandt vores kunder, og også de bolcher, som personer fra de lidt ældre generationer husker bedst.

Hvis du kender dine forældres favoritter, så vil vi anbefale at blande bolcherne i en fin dåse - enten en lille eller stor dåse, hvor du selv har mulighed for at mikse og matche yndlings bolcherne. 1. Sucre d’or
  Sucre d’or
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr
 2. Rabarber
  Rabarber
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr
 3. Maltbolcher
  Maltbolcher
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr
 4. Dameskrå med lakrids
  Dameskrå med lakrids
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr

Gaven til dine børnebørn

Det allerstørste hit når det kommer til lækre og søde gaver til børn og børnebørn er helt klart slikkepinde. Hos Sømods Bolcher er alle, uanset deres alder, et lille barn i en slikbutik. Vi har et bredt udvalg af slikkepinde i forskellige smagsvarianter, og du har også mulighed for at blande 8 af dit barnebarns favorit-slikkepinde i en pose for at overraske ekstra.

En anden klar favorit blandt børn og barnlige sjæle er vores lækre og friske Dukkebolcher. De består af en blanding i 6 forskellige farver med hver sin smag, herunder bl.a. kiwi, cirtrus, solbær og jordbær.

Vores Ti’ Stille bolcher skal selvfølgelig også nævnes. Vores kæmpe bolcher med en størrelse som får børnebørnene til at tie stille for en stund ;-) Vi har bl.a. Kæmpe Rabarber, Kæmpe Æbler, Pink Orme m.m. og du kan også selv blande en pose med 8 kæmpe bolcher til barnebarnet, hvis du vil sammensætte posen selv.Gaven til dine voksne børn

Er dine børn voksne, så er slikkepinde og Ti’ stille bolcher måske helt sagen - selvom de selvfølgelig kan smovses af alle aldre :-)

Til de voksne børn er vores blandede favoritbolcher og blandede sorte bolcher (lakrids blanding) blandt de helt store favoritter. I disse blandinger er der noget for enhver smag, og hvis dit voksne barn er absolut lakrids-elsker, så kan vi især anbefale vores blandede sorte, som er en god blanding af alle lakrids bolcherne fra Sømods Bolcher.

Er du lidt eventyrlysten og kender dit barns yndlingsbolcher, så kan du naturligvis også blande din egen pose, dåse eller glas med alle favoritterne.Gaven til studenten

Bliver dit barn, familiemedlem eller en anden der står dig nær student i nærmeste fremtid, så skal de da naturligvis have en studenter slikkepinde - vi har både lavet en til den blå studenterhue og den røde studenterhue. En lækker slikkepind, som man næsten ikke nænner at spise, fordi den er så fin. En anden god idé er at også at bruge dem på bordet til studenter receptionen eller til når studenten kommer forbi hjemmet på vognturen.

Skal der være stor studenterfest eller reception, så har vi også vores populære bordkort, hvor du kan blande bolcher, vælge bånd og mærke og sammensætte dit helt eget (søde) bordkort, som gæsterne sent vil glemme. Hvis posen skal være lidt større, så har vi også vores bland selv 100 grams-poser, hvor du kan blande to slags bolcher sammen.

Til sidst, men ikke mindst, så kan du også få speciallavet en bolche-rose - kontakt os direkte på tlf. 33 12 60 46, hvis du ønsker dette, da det er en specialordre. 1. Bordkort m. 5 bolcher
  Bordkort m. 5 bolcher

  Fra 20,00 kr

  Til 24,00 kr

Gaven til konfirmanden

En sikker vinder til konfirmationen er vores populære bordkort. Du sammensætter selv en lille pose med 5 bolcher, vælger bånd-farve og evt. tekst til båndet samt manillamærke - og så er det eneste, som du skal stå for, at skrive gæstens navn på mærket.

Et andet populært valg er vores årstal bolcher, som kan fyldes i små skåle rundt på bordet. Disse er i øvrigt også rigtig fine til både dåb, bryllup m.m.

Skal bolcherne være blandede, så kan du selvfølgelig også selv blande poser og dåser til konfirmationen eller vælge vores færdigblandede bolcheglas til bordene.

Til sidst, men ikke mindst, så kan du forsøde konfirmationsgaven lidt ekstra med en sød lille pose eller dåse bolcher - evt. hvor du selv blander den med hans/hendes favoritbolcher. 1. Årstal 2022
  Årstal 2022
  Specialpris 217,08 kr Normalpris 228,50 kr
 2. Bordkort m. 5 bolcher
  Bordkort m. 5 bolcher

  Fra 20,00 kr

  Til 24,00 kr

 3. Glas nr. 5
  Glas nr. 5
  434,00 kr