Flere visninger

Dukkebolcher

Leveres i en pose af 500 gram eller 250 gram
169.50 kr

Lagerstatus: På lager

E-mærket webshopFødevarestyrelsen smiley

* Påkrævede felter

169.50 kr
Bestil inden og vi sender i morgen.
   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!
 

Hvad smager Dukke-bolcher af?

Vores Dukke-bolcher smager af forskellige frugter.  De består af en blanding i 6 forskellige farver med hver sin smag.  Grøn har kiwismag, Lys/klar har smag af blandet citrusfrugt, Gul smager af citron, Lilla har solbærsmag, Orange smager af fersken og de Røde smager af jordbær.  Små friske bolcher, der appellere til børn og barnlige sjæle.

Vil vide mere om smagene og farverne.

Ønsker du at vide mere om farverne og smagene, kan du finde disse oplysninger ved at slå op de bolcher med respektive navne / smag.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

E-100 (gul), E-120 (rød), E-141 (grøn), naturlige smagsekstrakter, sukker, vinsyre

 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Hindbær i kop

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

Hvordan bliver Dukke-bolcher lavet?

 

Vores Dukke-bolcher bliver lavet af perlesukker, der er kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er som alle vores ingredienser 100% naturlig. Denne flydende gyldne sukker masse hældes ud på vores produktionsbord, hvor der tilsættes naturlig farve.

Den flydende sukkermasse foldes gentagende gange sammen, så den bliver en mere fast masse. I denne fase afkøles sukkeret fra de 180 grader, ned til omkring 110 grader. Herefter tilsættes smag.

Dukke-bolcher bliver ikke slynget, da vi ønsker de skal forblive klare,  i farven og kraftige i smagen. Ved at slynge sukkermassen, slynges luft ind i sukkeret, hvorved massen bliver lysere og mere markant i farven og smagen bliver mere mild og rund.

Processen gentages således 6 gange med hver sin smag / farve, hvorefter alle 120 kg.  dukke-bolcher blandes sammen.

Dukke-bolcher bolcher bliver valset til deres endelige form. Denne valsemaskine er en af de oprindelige maskiner i fabrikken, som er over 125 år gammel. Den eneste modifikation til maskinen er en motor der er påsat, som erstatning til håndsvinget der igennem 100 år drev valsemaskinen. Valsesættet der bruges er et af de mest ikoniske på fabrikken. Det er tilbage fra omkring 1920 og har facon som små linseformede bolcher.

Dukke-bolcher bolcher er et bolche der kan nydes af rigtig mange børn og voksne.

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher