Indkøbskurv

Bolcher med frugtsmag

I denne kategori finder du vores forskellige frugt bolcher. Frugtbolcher er nogle af de bolcher der senest er kommet til vores sortiment. Dét at udvinde smage indtil koncentrater, er i bolcheøjemed, en nyere opfindelse.

Sorter faldende
 1. Bananbolcher
  Bananbolcher
  215,00 kr
 2. Citronbolcher
  Citronbolcher
  215,00 kr
 3. Dukkebolcher
  Dukkebolcher
  215,00 kr
 4. Flagbolcher
  Flagbolcher
  215,00 kr
 5. Havtorn
  Havtorn
  215,00 kr
 6. Hindbær
  Hindbær
  215,00 kr
 7. Jordbærbolcher
 8. Kronebolcher
  Kronebolcher
  215,00 kr
 9. Kulturnatsbolche
 10. Kærlighedsbolcher
 11. Mangopassion
  Mangopassion
  215,00 kr
 12. Mor
  Mor
  215,00 kr
 13. Pærebolcher
  Pærebolcher
  215,00 kr
 14. Rabarber
  Rabarber
  215,00 kr
 15. Stikkelsbær
  Stikkelsbær
  215,00 kr
 16. Syrlige kirsebær
 17. Tutti Frutti
  Tutti Frutti
  215,00 kr
Sorter faldende

Bolcher med frugtsmag

Førhen, for at få frugtsmag ind i bolcher, blev de lavet som fyldte bolcher. Frugterne blev lavet til en tyk marmelade som blev pakket ind i sukker. De blev herefter trukket og klippet på samme måde som vores nuværende fyldte bolcher. Flere af den ældre generation, der kommer på fabrikken, har spurgt om vi vil bringe disse bolcher tilbage. De kan huske dem fra besøg hos deres bedsteforældre.

Den eneste ulempe ved denne produktionsmetode og grunden til, at vi til dato ikke har genintroduceret disse frugt fyldte bolcher, er at det sviner ret meget. De kunder der har set os lave fyldte bolcher, har bemærket at vi sorterer bolcher fra, hvor sukkeret ikke har lukket sig ordentligt omkring fyldet og fylder hermed stikker ud. Dette sker også med marmelade fyldet, men dette er langt mere flydende, hvorfor alt bliver ret svinet og klistret.

Med introduktionen af frugt koncentrater, åbnede helt nye smags døre for bolche fabrikanterne. Til en start, var det de mere traditionelle danske frugtsmage så som jordbær, hindbær, stikkelsbær, æble og pærer der blev produceret.

I takt med at forskellige frugter blev mere almindeligt tilgængeligt, blev også de til koncentrater. Nogle af de danske frugter har først de seneste år fundet deres vej ind i vores sortiment. Der er frugter der igennem mange år, har stået i skyggen af alle de fantastiske eksotiske frugter, som pludselig fyldte det danske marked. Hyldeblomst, solbær og havtorn er nogle af disse frugter som nu fylder i vores sortiment.

Sømods Bolcher gennem tiden

Gå endelig på opdagelse

Vi er altid åbne for nye ideer og nye smage. Som dansker er vi meget sat med det søde eller det salte. Men mange andre kulturer foretrækker det sure eller det virkelig stærke.

I den forbindelse designede vi bolcher som syrlige kirsebær, yuzu og chili/havtorn. Syrlige kirsebær blev lavet med det Nord Amerikanske marked i tankerne, hvor Yuzu er en ekstrem sur frugt som Japanere har holdt indlands i rigtig mange år.

Mange asiater kan også lide deres chili, hvorfor vi har lavet et syrlig/stærkt bolche. Disse bolcher kræver en lille smule tålmodighed, da det tager ca. 40 sekunder før branden opstår. De er stærke, men modsat normal chili som er oliebaseret, så er vores vandbaseret. Det betyder at det kun brænder så længe du har bolcherne i munden. Spis bolchet færdigt eller drik noget vand og den brændende følelse er væk.

Gå endelig på opdagelse i alle disse fantastiske frugter. Modsat mange kunstigt fremstillede smage, der smager syntetisk, vil du finde at vores frugtbolcher smager som den virkelige udgave. Vi bruger udelukkende naturlige smage, hvilket er tydeligt når du smager dem.

Husk endelig, at vi altid er åbne overfor nye ideer. Så hvis du har smagt noget nyt og spændende på din tur rundt i det danske land eller i den store internationale verden, så vær venlig at kontakte os. Måske bliver din ide til et virkeligt bolche.