English 33 12 60 46

0

Sorter stigende FILTER

Sorter stigende FILTER

Forkæl din far på Fars dag - se vores gode og lækre tilbud, som vi har lavet specielt til fars dag. Bemærk venligst, at vi skal have modtaget din bestilling senest d. 3. juni 2019 inden kl. 12:00, så vi kan sørge for at den bliver leveret inden Fars dag.

Vores forældre vil altid have en særlig plads i vores hjerter. Husker du den gang at din far købte fredags slik til dig…? Du vidste at I skulle hygge jer den dag. Nu er det din tur til at forkæle din far med samme overraskelse, som du selv fik. Videregive den følelse som han satte i dig – at føle sig ekstra forkælet.

Hvordan bliver de lavet?

 

Far-bolcher har fået tildelt vores bedste lakrids smag. Balancen mellem lakrids og salmiak er ramt til UG, og er en favorit blandt lakridselskere.

F A R bogstaverne får en flot rød skrift, omringet af hvid, og herefter en lækker tyk kant af lakrids bolche.

Største delen af Far-bolcherne, i modsætning til Mor-bolcherne, skal ikke slynges, da de skal være sorte. Først tilsættes den sorte farve og derefter æltes salmiak og lakridsrod i.

Lakridsrod er brunt - nu til dags associerer vi lakrids med farven sort, på trods af at ægte lakridt faktisk er brunt. Lakridsrod er den tørrede rod fra planten Glat Lakrids (Glycyrrhiza glabra) der enten gror vildt eller dyrkes i middelhavs-området. Den gror helt ned til ca. 1 meters dybde og skal være minimum 3 år gammel, før den skal høstes.

Både Far og Mor bolcherne trækkes ud i stænger, som rulles under nedkølingen, for at holde dem runde. Når stængerne er nedkølet bliver de hakket med enten en spartel eller en åben saks hen over et gammelt 5 kg lod. Ved at hakke dem på den måde, forbliver enderne åbne og man kan se teksten inde i bolchet.

 
 
Bolcher igennem 125 år