Indkøbskurv

Stort udvalg af blandede bolcher i glas

Vi har lige siden 1891 konstant udviklet vores sortiment. Det betyder, at vi i dag har over 70 forskellige slags bolcher. Vi forstår at det kan være svært at vælge mellem så mange forskellige varianter, hvorfor vi har færdig blandet nogle poser med det bedste fra vores udvalg.

Sorter faldende
 1. Glas 2
  Glas 2
  140,00 kr
 2. Glas nr. 5
  Glas nr. 5
  434,00 kr
 3. Glas nr. 6
  Glas nr. 6
  692,00 kr
Sorter faldende

Sømods favoritter

I vores almindelige blanding finder du et udvalg af alle Sømods favoritter. Der er et bredt udvalg af alle sortimentets smagsnuancer hvilket gør denne blanding ideel hvis du er ny til udvalget, vil give posen som en gave eller bare elsker et nuanceret udvalg.

I denne pose finder du både sure og søde frugtbolcher, lakrids bolcher samt en række af vores traditionelle søde bolcher, så som cacao, hollændere og vanilie, for at nævne nogle af dem. Hver poser er blandet af vores kompetente personale efter opskrift, så alle poser er ens.

Vores lakridsblanding giver sig selv. Dette er en blanding af alle vores lakridsbolcher, hvilket er både de søde, syrlige salte og stærke lakridsbolcher. Denne blanding bliver lavet ved at vores dropskogere blander alle varianterne på produktionsbordet. Det giver et bjerg af bolcher på ca 200 kilo, et syn for slik munde. Bolcherne skovles i spande, som herefter vejes af i poser.

Vores personale sørger altid for at hver pose er uniform blandet af de forskellige slags, men små variationer kan forekomme. Du kan når du bestiller, altid sende en kommentar, hvis der er en type af bolcher du foretrækker.

Den sidste af vores færdige blanding er en frugtblanding. Denne blanding er med turister i tankerne, men der er også mange danskere der elsker smagen af forskellige somme frugter.

Denne blanding er ligesom vores almindelige blanding, blandet efter opskrift, så alle poserne er sikret at have hele det brede udvalg af lækre frugt bolcher. Som navnet antyder, indeholder denne pose ingen lakrids bolcher eller bolcher fra vores kategori af søde bolcher.

Vores blandede poser er ideelle hvis du ønsker at give en lille stilfuld gave eller bare ønsker at tage lidt godt og blandet med hjem. Den er stadig elegant og hvis Du kan holde finde fingrene fra dem, kan bolcherne holde ganske længe uden at klistre.

Sømods Bolcher gennem tiden