Indkøbskurv

Ikoniske dåser fyldt med lækre og naturlige bolcher

Denne sølvfarvede dåse er ikonisk for Sømods Bolcher og rigtig mange har set bolche dåsen stå på kontorer og rundt omkring i de danske hjem. Vi har opdateret designet for første gang i 30 år, som er blevet lanceret i slutningen af 2017.

Sorter faldende
  1. Lille kobberdåse
  2. Lille Sølvdåse
  3. Stor kobberdåse
Sorter faldende

Sømods ikoniske dåser

I vores færdigblandede dåser finder du et udvalg af alle Sømods favoritter. Der er et bredt udvalg af alle sortimentets smagsnuancer hvilket gør denne blanding ideel, hvis du er ny til udvalget, vil give dåsen som en gave eller bare elsker et nuanceret udvalg.

I denne dåse finder du både sure og søde frugtbolcher, lakrids bolcher, samt en række af vores traditionelle søde bolcher, så som cacao, hollænder og vanilje, for at nævne nogle af dem. Denne blanding bliver lavet af vores dropskogere. Ved deres ekspertise, blandes alle varianterne på produktionsbordet. Det giver et bjerg af bolcher på ca. 400 kilo, et syn for slik munde. Bolcherne skovles i spande, som herefter vejes af i dåserne. Vores personale sørger altid for at hver dåse er perfekt blandet, af de forskellige slags.

Som et led i de nye regler for Kongelig Hofleverandører, har vi opdateret vores firma logo. I denne forbindelse besluttede vi at det var på tide at opdatere designet og kvaliteten på vores emballage – dette inklusiv dåserne.

Vi har bibeholdt den traditionelle form, men har fundet en leverandør der kan levere dåserne i forbedret kvalitet. Det har været vigtigt og svært for os at finde en leverandør der kunne garantere metal kvaliteten og fødevare sikkerheden, men det er nu lykkedes.

Svejsningerne i dåserne er i forbedret kvalitet og vigtigst er, at vi har fundet et lågdesign, som er langt bedre til at opretholde bolche holdbarheden. Lågene er designet med en silikone belægning på indersiden, som gør dem langt mere lufttætte end de tidligere dåser.

Dette er med til at holde fugtigheden fra luften ude, og sammen med den lille tørstof pose der kommes i dåsen, forlænges holdbarheden betydeligt.

Udover den opgraderede kvalitet har vi også opdateret udtrykket. Vi ønsker at det står mål med vores nye logo, vores historie og vores brand, så da valget kom mellem et printet låg eller et låg med indprægning, besluttede vi os for at opretholde traditionen med et indpræget låg. Det er stadig ganske traditionelt i mål med vores historie, men har nu også fået et moderne udtryk.

Den første dåse daterer tilbage til 1940’erne hvor Theodor Sømod fik designet en noget mindre udgave, så damerne kunne have pebermynte bolcher med i tasken.

Kort efter kom dåsen, der lagde fundamentet til den dåse vi har i dag. Låget var sølvfarvet og havde en indprægning i stedet for et tryk. Resten af dåsen kunne rumme 700 gram og var i klassisk ”Madam Blå” lyseblå.

Efter ”Madam Blå” dåsen kom den fuldt sølvfarvede dåse som vi har benyttet op til nu. Det har igennem mange år været en fortrukken gave og kom i 3 størrelser – 300, 500 og 700 gram.

Den nye dåse kommer i denne 500 grams udgave og i 700 gram. Du kan her vælge begge disse dåser, i udgaven færdig blandet, hvor det er Sømods udvalgte favoritter, eller du kan specielt designe indholdet i din helt egen dåse i kategorien ’bland selv’.

Sømods Bolcher gennem tiden