English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Bordkort m. 5 bolcher

Vælg de 5 bolcher som passer til begivenheden

Lagerstatus: På lager

16.00 kr

Hos Sømods Bolcher har du mulighed for at få lavet et unikt bordkort til din konfirmation, barnedåb eller bryllup. Når du køber et bordkort, indeholder det dine valgte bolcher, påsat sløjfe og manilla-mærke.

OBS: Der skal købes min. 20 bordkort ved bestilling, og leveringstiden for bordkort kan være op til 7-10 dages leveringstid.

Du kan frit vælge mellem tre forskellige manillamærker der passer til enhver lejlighed.

Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde at lave de små bolche poser med dit eget bånd, her kan du vælge hvilken farve bånd du ønsker - og bagefter kan du selv vælge den tekst der skal påtrykkes båndet. Inkl. i prisen på kr. 16,- for bordkort er Sømods eget hvide bånd med guldtryk. Personligt bånd med tryk koster kr. 3,95.- ekstra pr stk.

Ønskes tekst i hver sin ende af båndet, adskil teksten med situationstegn. Fx "Camilla's Konfirmation" - "3. maj 2019"

Maksimalt antal tegn: 44

Du kan vælge alle standard skrifttyper i Microsoft Word. Vi har her udvalgt de 9 mest populære. Kunne du tænke dig en anden? Så vælger du blot "En anden skrifttype" og skriver denne i en kommentar til din ordre.

Du kan vælge mellem alle normale skrifttyper i Microsoft Word. Du skal blot skrive skrifttypen i dette felt, så trykker vi dit personlige bånd med denne skrifttype.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 16.00 krCamilla Sømod
Vælg dine bolcher med få klik

Hos Sømods Bolcher har vi nu gjort det nemt for dig helt selv at vælge hvilke bolcher du vil have i posen. Du skal blot gå længere ned på denne side og klikke på de bolcher du ønsker. Det synes vi er lettere end at du manuelt skal skrive bolcherne i et kommentar felt. Vi håber du bliver glad for den nye funktion!

De bedste hilsner,
Camilla Sømod


1. Du skal nu vælge hvilke bolcher du ønsker at blande

Du vælger nemt bolcher ved at klikke på dem. Herefter bliver de tilføjet din blanding i bunden af siden. Hvis du gerne vil vælge det samme bolche to gange, så klikker du blot på det to gange. Herefter vil et 2 tal over bolchet markere at du har valgt bolchet 2 gange

2. Du har valgt

Nedenfor kan du se de bolcher du har valgt indtil videre. Hvis du ønsker at skifte et eller flere bolcher ud, så kan du blot klikke på det lille X ved siden af hvert bolche.

Pris som konfigureret: 16.00 kr

Bestil inden og vi sender i morgen.
 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher