English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Lille dåse bland-selv

Bland dine favorit bolcher i en dåse - 450 gram i alt

Lagerstatus: På lager

213.00 kr
Du skal vælge 5 varianter af alle varianterne der er listet nedenfor. Du skal blot klikke på de bolcher du ønsker at vi lægger i dåsen.

Du kan se alle vores varianter eller du kan specificere din søgning ved at vælge fanerne med frugtbolcher, fyldte bolcher, lakrids bolcher, syrlige bolcher eller søde bolcher.

Nedenfor bolchevælgeren kan du se de bolcher du har valgt indtil videre. Hvis du ønsker at skifte et eller flere bolcher ud, så kan du blot klikke på det lille X ved siden af hvert bolche.

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 213.00 krCamilla Sømod
Vælg dine bolcher med få klik

Hos Sømods Bolcher har vi nu gjort det nemt for dig helt selv at vælge hvilke bolcher du vil have i posen. Du skal blot gå længere ned på denne side og klikke på de bolcher du ønsker. Det synes vi er lettere end at du manuelt skal skrive bolcherne i et kommentar felt. Vi håber du bliver glad for den nye funktion!

De bedste hilsner,
Camilla Sømod


1. Du skal nu vælge hvilke bolcher du ønsker at blande

Du vælger nemt bolcher ved at klikke på dem. Herefter bliver de tilføjet din blanding i bunden af siden. Hvis du gerne vil vælge det samme bolche to gange, så klikker du blot på det to gange. Herefter vil et 2 tal over bolchet markere at du har valgt bolchet 2 gange

2. Du har valgt

Nedenfor kan du se de bolcher du har valgt indtil videre. Hvis du ønsker at skifte et eller flere bolcher ud, så kan du blot klikke på det lille X ved siden af hvert bolche.

Pris som konfigureret: 213.00 kr

Bestil inden og vi sender i dag.
 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

Vores ikoniske bolchedåse

 

Denne sølvfarvede dåse er ikonisk for Sømods Bolcher og rigtig mange har set denne bolche dåse stå på kontorer og rundt omkring i de danske hjem. Vi har i år opdateret designet for første gang i 30 år.

Som et led i de nye regler for Kongelig Hofleverandører, har vi opdateret vores firma logo. I denne forbindelse besluttede vi at det var på tide at opdatere designet og kvaliteten på vores emballage – dette inklusiv dåserne.

Vi har bibeholdt den traditionelle form, men har fundet en leverandør der kan levere dåserne i forbedret kvalitet. Det har været vigtigt og svært for os at finde en leverandør der har kunne garantere metal kvaliteten og fødevare sikkerheden, men det er nu lykkedes.

Svejsningerne i dåserne er i forbedret kvalitet og vigtigst er at vi har fundet et lågdesign, som er langt bedre til at opretholde bolche holdbarheden. Lågene er designet med en indbygget gummi ring som gør dem langt mere lufttætte end de tidligere dåser. Dette er med til at holde fugtigheden fra luften ude, og sammen med den lille tørstof pose der kommes i dåsen, forlænges holdbarheden betydeligt.

Udover den opgraderede kvalitet har vi også opdateret udtrykket. Vi ønsker at det står mål med vores nye logo, vores historie og vores brand, så da valget kom mellem et printet låg eller et låg med indprægning, besluttede vi os for at opretholde traditionen med et indpræget låg. Det er stadig ganske traditionelt i mål med vores historie, men har nu også fået et moderne udtryk.

Den første dåse daterer tilbage til 1940’erne hvor Theodor Sømod fik designet en noget mindre udgave, så damerne kunne have pebermynte bolcher med i tasken. Kort efter kom dåsen, der lagde fundamentet til den dåse vi har i dag. Låget var sølvfarvet og havde en indprægning i stedet for et tryk. Resten af dåsen kunne rumme 700 gram og var i klassisk ”Madam Blå” lyseblå.

Efter ”Madam Blå” dåsen kom den fuldt sølvfarvede dåse som vi har benyttet op til nu. Det har igennem mange år været en fortrukken gave og kom i 3 størrelser – 300, 500 og 700 gram.

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher