English 33 12 60 46

0

Flere visninger

Stor sukkerfri dåse bland-selv

600 gram bland-selv i dåse

Lagerstatus: På lager

290.00 kr
Hos Sømods Bolcher har vi gjort det nemt for dig at vælge lige netop dine yndlingsbolcher og blande en flot metal dåse til dig selv eller en du har kær. Nedenfor kan du blot klikke på de bolcher du ønsker at vi lægger i dåsen. Så sørger vores søde bolche piger for at blande dåsen til dig. Herefter går Far Sømod ( Michael ) med pakken på posthuset og det røde postbud sørger for at dine bolcher kommer sikkert frem.
Hver gang du klikker på et bolche nedenfor, pakker vi 100g af bolchet i din dåse. I alt 600 gram bolcher i denne dåse.

Bemærk venligst at du kun kan vælge sukkerfri bolcher i denne dåse

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 290.00 krCamilla Sømod
Vælg dine bolcher med få klik

Hos Sømods Bolcher har vi nu gjort det nemt for dig helt selv at vælge hvilke bolcher du vil have i posen. Du skal blot gå længere ned på denne side og klikke på de bolcher du ønsker. Det synes vi er lettere end at du manuelt skal skrive bolcherne i et kommentar felt. Vi håber du bliver glad for den nye funktion!

De bedste hilsner,
Camilla Sømod

2. Du har valgt

Nedenfor kan du se de bolcher du har valgt indtil videre. Hvis du ønsker at skifte et eller flere bolcher ud, så kan du blot klikke på det lille X ved siden af hvert bolche.

Pris som konfigureret: 290.00 kr

Bestil inden og vi sender på mandag.
 

Følg os på Instagram

 
Sømod's Bolcher - the family
 
Butikken i Nørregade - Sømods Bolcher

Læs om hvordan vi blev kongelig hofleverandør

Vi er stolte over at være Kongelig Hofleverandør, hvilket vi har været siden 1991. Udnævnelsen skete samme år som vores 100 års jubilæum.

Vi er meget rørte over denne gestus, som belønner vores families passion for kun at levere den bedste kvalitet og leve op til de stolte håndværkstraditioner.

Læs mere

 

Se hvordan vi laver bolcher

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.

 

3 Generationer af Bolchekogere

 
Sømods Bolcher