Indkøbskurv

Julerocks

Julerocks

Leveres i poser af 500 gram 250 gram
195,00 kr

Hvad er Julerocks? Julerocks er en blanding af bolcher med julens karakteristiske motiver. Julestemningen starter her. For 25 år siden bestod blandingen kun af bolche med motiv af julemand samt flagbolcher. Sidenhen kom flere til, således at blandingen i dag består af bolche med julemand, det danske flag, juletræ, teksten ”GOD JUL”, julehjerte og en julegave. Alle med hver sin frugtsmag. Julemanden har hindbærsmag, Juletræet smager a

Læs mere om Julerocks.

   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 

Det siger vores kunder om os



 

Hvad er Julerocks?

Julerocks er en blanding af bolcher med julens karakteristiske motiver.

Julestemningen starter her.

For 25 år siden bestod blandingen kun af bolche med motiv af julemand samt flagbolcher.

Sidenhen kom flere til, således at blandingen i dag består af bolche med julemand, det danske flag, juletræ, teksten ”GOD JUL”, julehjerte og en julegave.

Alle med hver sin frugtsmag.

Julemanden har hindbærsmag, Juletræet smager af appelsin, ”GOD JUL” har jordbærsmag, pakken har smag af blandede citrusolier og Dannebro smager af æble.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

E-100 (gul), E-120 (rød), E-141 (grøn), vinsyre

Hvordan laver vi vores Julerocks?

Vores Julerocks bliver lavet ud fra vores grundmasse som er 20 kg. perlesukker der bliver kogt op til næsten 180 grader celcius. Denne grundmasse er som alle vores ingredienser 100 % naturlig. Denne flydende gyldne sukke masse hældes ud på vores produktionsbord, hvor der tilsættes lidt farve. Hoveddelen af sukkermassen forbliver farveløs .

Vores røde farver er naturfarver.

Herefter deles det farveløse sukker i flere klumper.  Den ene tilsættes smagen og en lille smule vinsyre. Vinsyren er til at opveje det meget søde sukker og give bolcherne en afbalanceret smagsoplevelse.

Herefter bliver der slynget luft i sukkerportioner med farve, således at den skifter farve til hvid.

Den anden forbliver neutral.

Ved at starte fra midten, og lægge lag på lag bygges nu figuren op fra midten og ud.

Figuren pakkes ind i neutral sukkermasse og til sidst resten af dent stykke, der skal være den yderste skal.  

Bolchemassen trækkes ud i stænger, der holdes runde medens de gradvis afkøles.

De lange stænger bliver hakket med enten en spartel eller en åben saks hen over et gammelt  5 kg. lod. Ved at hakke dem på den måse forbliver enderne åbne og man kan se motivet inde i et bolche.  

Når bolcherne er afkølede er de klar til at forsøde tilværelsen for alle der værdsætter den friske frugtsmag og samtidig komme i julestemning.

 


Bolcheproduktion

Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.

Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.

Oplev produktion
 

3 generationer af bolchekogere


3 generationer af bolchekogere