Indkøbskurv

8 stk Jordbær slikkepinde

8 stk Jordbær slikkepinde

8 stk i en pose
50,00 kr

En lækker og smagfuld jordbær slikkepind.

Læs mere om 8 stk Jordbær slikkepinde.

  BLACK FRIDAY 2022

Se alle Black Friday tilbud
FRI FRAGT til pakkeshop på alle bestillinger over 300 kr.

   Håndlavede traditionelle bolcher
   Vi leverer bolcher til hele verden
   Se hvordan vi laver bolcher - Besøg produktionen!

E-mærket webshop   Fødevarestyrelsen smiley
 
 

Slikkepinde - et bolche på pind til de barnlige sjæle

Slikkepinde er for både børn og barnlige sjæle. Slikkepinde og barndom går hånd i hånd og hos Sømods Bolcher sikrer vi at disse minder ikke går tabt. Børn kan komme ind i bolchebutikken og købe disse herlige bolcher på pind, ganske som deres forældre og bedsteforældre gjorde før dem. Vi har et lækkert udvalg af smagsvarianter og laver dem også gerne på specialbestilling hvis specielle former, størrelser eller smage ønskes.

Allergener

Glutenfri

Glutenfri

Laktosefri

Laktosefri

sukker, vinsyre, naturlige smagsekstrakter, Kan indeholde spor af mandler, e-120 (rød)

Produkt information
Næringdeklaration
  • Energi (KJ/Kcal) 1615,024/386
  • Fedt 0 g
  • - heraf mættede fedtstoffer 0 g
  • Kulhydrater 100 g
  • - heraf sukkerarter 100 g
  • Protein 0 g
  • Salt 0 g
  • Fibre 0 g
  • Stevia 0

Forskellen ligger i håndværket

Populære og velsmagende slikkepinde

Vores slikkepinde findes i mange af de mest populære bolche-smagsvarianter. Du kan vælge mellem de klassiske hit som jordbær, banan og citron, ligesom vi også producerer slikkepinde med smag af pebermynte, ananas, karamel og lakrids, samt den herlige kombination af den salte lakrids og smagfulde banan.

Sammen med vores bolcher med logo og store smagsfulde hold kæft bolcher bruges vores slikkepinde ofte i forbindelse med arrangementer, hvor der skal godter på bordet, der holder længe og adskiller sig fra den klassiske slikskål. De håndlavede godter giver nemlig et helt andet indtryk, som suppleres af de herlige smagsindtryk, de forskellige lækkerier giver.

De håndlavede slikkepinde kan bestilles her fra siden eller købes i butikken. Du skal bare finde den type, du ønsker, så sørger vi for den fantastiske smag.

Der findes mange gode slikkepinde, men hos Sømods Bolcher er vi ekstra stolte af vores, som vi laver ud fra stolte bolschetraditioner med respekt for håndværket. Det synes vi selv giver nogle helt fantastiske slikkepinde, hvor oplevelsen af at nyde dem, bliver forstærket af det hårde og ærlige arbejde, der er gået forud for det endelige resultat.

Denne oplevelse kommer ikke blot til udtryk ved det synlige resultat og den flotte tekstur, men i særdeleshed ved smagen, der ofte er en veltilpas kombination af syrlige og søde smage. Derfor vover vi at påstå, at en slikkepind fra Sømods giver en ”den skal jeg smage igen” oplevelse, som du vil sætte ekstra meget pris på.

 


Bolcheproduktion

Vores bolcher bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. De produceres stadig med håndkraft og med de oprindelige hjælpemidler samt råvarer.

Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolchefabrikationen alle hverdage, hvor vi producerer bolcher for åbne døre, hvor I kan opleve produktionen af bolcher live.

Oplev produktion
 

Hvor stammer jordbær fra?

Jordbær er en remonterende urt med trekoblede blade, fra hvis hjørner der udvokser overjordiske jordslående udløbere. Frugten, altså bærret, består af en mængde nødder placeret på en opsvulmet og saftig blomsterbund.

Den første egentlige dyrkning af jordbær antages at være påbegyndt i slutningen af 1300-tallet. Men først i slutningen af 1500-tallet begyndte man at anvende jordbærrene.

I 1595 sendtes en last af jordbær fra Mecklenburg til Nykøbing Slot på Falster. Få år senere bestilte Dronning Anna Cathrine af Bradenburg 173 potter jordbær fra sin slotshave. De skulle anvendes i akvavit.

Decideret dyrkning og forædling i større mængde opstod først i 1730"erne og almindelig handel med jordbær tog sin begyndelse.

Det er netop fastslået at der på verdensplan findes mere end 2.000 sorter jordbær.

Herhjemme regner man med ca. 50-55 forskellige sorter, hvoraf 2 er vildtvoksende sorter nemlig bakkejordbærret og skovjordbærret. Dog kan man somme tider være heldig at støde på det forvildede spanske jordbær, fragaria moschata, som er lidt større end et skovjordbær, men ellers ligner dette.

 

3 generationer af bolchekogere


3 generationer af bolchekogere