Kategorier

Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Hold Kæft Bolcher

Hold kæft bolcher med logo til firma arrangement eller firmagave

Vi har næsten alle, som børn brugt vores lommepenge på hold kæft bolcher nede i den lokale slikbutik, og vi har med stor glæde fyldt munden med disse kæmper og grint over de humoristiske forsøg på at snakke. Sømods Bolchers hold kæft bolcher er ingen undtagelse. Med disse søde kæmper er du garanteret et ”ti’ stille” for en stund.

Disse store bolcher er også ganske eftertragtede af voksne, der ønsker en rolig stund fra ivrige børn eller kollegaer, samt som uddeling i klassen til fødselsdage. De lever med garanti op til navnet.

Autentisk nydelse i kæmpe format

Hos Sømod laver vi vores bolcher ud fra klassiske håndværkstraditioner med håndkraft og god gammeldags kvalitet. Vi benytter os af naturlige råvarer og producerer alt med stor respekt for vores fag.

Vores hold kæft bolcher kommer til liv i form af store bolschemasser, der håndteres i deres store -op til 20 kilo - rene form, inden de formes til slikkepinde, små flotte bolcher eller de helt store af slagsen, der holder længe og tillader dig at nyde smagen i lang tid.

Den stolte måde at producere hold kæft bolcher på kommer til udtryk i den autentiske smag, der afspejler den høje kvalitet på bedste vis.

Hold kæft bolcher – klassiske favoritter

Hos Sømods Bolcher har vi alle de gode smage inden for hold kæft bolcher. Klassiske Bismarcks klumper, Flagbolcher, Kæmpe Rabarber, Althea bolcher og meget mere. Du finder med garanti noget, som passer perfekt til den søde tand og slikmunden.

De store hold kæft bolcher kommer i gennemsigtige poser, så du rigtig kan nyde synet af de flotte farver og kæmpe stykker, der gemmer sig i indpakningen. Så du kan godt regne med at blive fristet af de go’ gammeldags smagsfulde bolsjer’, men bare rolig - du kommer ikke til at fortryde det.