Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Bolsjer der smager og skaber glæde

Hos Sømod skaber vi smagsfulde bolsjer i alle de populære bolsje-varianter – hvilket er dit favorit bolsje?

Her hos Sømod har vi i mere end 125 år produceret bolsjer som traditionelt håndværk med gammeldags metoder. Disse forskrifter følger vi stadig i dag, og alle vores bolsjer er 100 % håndlavede med naturlige råvarer.

Stolte bolsje-traditioner

Vi mener, at du får det bedste bolsje, når det er skabt af mennesker, der brænder for smagsfulde og gode oplevelser. Vi laver bolsjer ud fra denne indstilling til håndværket, og nyder at stå i varmen og duften fra de frisklavede bolsjer, når vi former den tunge, aromatiske masse til farverige bolsjer.

Vi mener, at den autentiske produktion og de mange kræfter vi lægger i vores bolsjer, giver det klart bedste resultat – ikke blot hvad angår smag, men også i form af følelse og udseende.

Vores bolsjer fremstår som det de er, nemlig hjemmelavede og naturlige, hvilket afspejler sig i den velbalancerede smagsoplevelse, der findes i syrlige, søde og salte variationer, ligesom også følelsen af de enkelte bolsjer i form af både vægt og kompakthed vidner om vores stolte historie, hvor vi har bibeholdt den gamle fabrikationsmetode. Vi laver derfor fortsat vores bolsjer uden erstatningsmidler og uden brug af industrimaskiner. Vi vægter nemlig håndkraft og oprindelige metoder, ligesom vi værner om den naturlige smag og de naturlige farver – helt uden konserveringsmidler.    

Har du i øvrigt set hvordan man laver bolsjer? Vi har lavet en flot video, som du kan se i menuen til venstre. Her kan du få en fornemmelse af, hvad der foregår i bolsjeproduktionen og skabe dig et indtryk af de store masser, der hver dag bliver til lækre danske bolsjer. Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi vores værksted og butik, og se produktionen helt tæt på.

I vores butik har vi indrettet os med massevis af vores bolsjer stående fremme til frit skue, i købeklare poser og i glas. Du vil opleve, at du træder en i en butik, der varetager en historisk dansk produktion og respekterer de gamle dyder.   

Det er fantastisk at se, hvordan en stor bolsjemasse på 10-20 kilo bliver formet ned til bittesmå perfekte bolsjer. Alle vores medarbejdere er bolsje-entusiaster, og elsker at vise deres håndværk frem. Her er masser af historie, og lærdom til folk i alle aldre, så tag gerne børnene med.

Sømods bolsjer – leverandør til det kongelige danske hof

Sømods bolsjer fik for år tilbage den ære, og store fornøjelse at blive leverandør til det kongelige danske hof. En anerkendelse af de stolte håndværkstraditioner, vi har fulgt siden 1886, og den lidenskab og stolthed vi lægger i vores bolsje-produktion.

Vi håber at du vil nyde vores bolsjer ligeså meget som vi selv, det kongelige danske hof og alle vores faste kunder gør.