Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Sukkerfri Bolcher

Sømod´s sukkerfri bolcher er lavet efter egne unikke opskrifter, der er ikke tilsat kunstige smagsstoffer, farver eller sødemidler.

Spis sukkerfri bolcher fra Sømod med den helt rigtige og velsmagende bolchesmag! Du får garanteret heller ikke dårlig samvittighed, for indholdet af kalorier er under halvt så meget, som i normale bolcher med sukker.

Sømods Bolcher har gennem flere års forskning, fundet frem til måden at kunne fremstille fantastisk velsmagende bolcher - uden sukker -, og helt uden at benytte kunstige sødestoffer. Indholdet i alle vores sukkerfrie produkter er 100 % naturligt, og smagen er helt i top blandt sukkerfrit slik.

Grundsubstansen i vores sukkerfri bolcher er Actilight, et Naturligt fiberprodukt, som blandt andet også benyttes i Schulstads Levebrød. Det gør at indholdet af kostfibre i bolcherne er på hele 8 %. Actilight giver flere sunde og gavnlige effekter, blandt andet en mere afbalanceret tarmfunktion. Derfor er vores sukkerfri bolcher et sikkert og godt valg, når der skal vælges sukkerfrit slik.

NYT! Stevia rebaudiana i alle vores sukkerfrie bolcher

Nu har vi fået verdens sødeste plante, Stevia rebaudiana, integreret i alle vores sukkerfrie bolcher. Så udover at stimulere tarmfloraen, så kan vores sukkerfrie bolcher medvirke til at sænke blodsukkeret. Du kan læse mere her

Familien Sømod har produceret bolcher i 3 generationer. I Nørregade har bolchekogeriet aktivt kogt bolcher i mere end 125 år.
125 år med bolcher i Nørregade