Kategorier

Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Bolcher med logo

Bolcher med logo til firma arrangement eller firmagave

Står du eller dit firma og skal arrangere et særligt arrangement og mangler det sidste statement til at supplere jeres budskab eller brand? Ønsker i at blive forbundet med højeste kvalitet og bæredygtighed? Så er Bolcher med logo fra Sømods Bolcher måske lige det i mangler.

Send os en e-mail med jeres logo eller budskab og vi vil fremlægge jeres muligheder for specielle design – kun til jer.

Bolcher til særlige anledninger

Bolcher med logo er en herlig detalje til arrangementet, der viser nøje planlægning ned til mindste detalje - noget dine ansatte, forretningsforbindelse og kunder husker på.

Derfor er denne type godter også blevet et populært valg til receptioner, messer eller andre virksomhedspræsentationer, hvor det er en oplagt mulighed at reklamere på en måde, hvor du samtidig forkæler dine kunder, medarbejdere eller andre interessenter. Foruden muligheden for at forkæle dine kunder eller ansatte, fortæller slikket også en historie om ekstra grundig forberedelse og tilrettelæggelse af hele arrangementet.

Bolcher med logo er med andre ord en glimrende måde til at få maksimalt afkast for dine reklamekroner på en måde.

Bolcher med logo – helt efter egen smag

Vi har et stort udvalg af klassiske smagsvarianter, som tæller alt fra det salte til det søde eller kombinationer heraf. Du kan med andre ord få bolcher med logo, helt som du ønsker det – med personligt logodesign og egen favoritsmag.

Da vi udelukkende benytter naturlige råvarer, smags- og farvestoffer vil du med Sømods Bolcher desuden signalere overskud og kvalitetsbevidsthed. Vores bolcher produceres med respekt for traditioner og følger de gode gamle håndværksmetoder – noget du helt sikkert vil kunne smage, hver eneste gang du nyder et bolche fra Sømods.

Kombiner eventuelt vores flotte bolcher med logo med sukkerfri slik eller en go’ omgang blandede bolsjer.