Kategorier

Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Blandede bolsjer

Blandede Bolsjer - find nemt din yndlingssmag lige her

Til dig der endnu ikke har fundet dine favoritter eller bare godt kan lide at prøve noget nyt: En pose blandede bolsjer giver dig et udvalg, der med garanti kan tilfredsstille din søde tand.

Vi har blandede bolsjer til lakridselskeren eller en pose blandet kun med søde og syrlige frugtbolcher. Og så er der selvfølgelig den klassiske pose blandede bolsjer, der kombinerer søde bolsjer, frugt- og lakridsbolcher i en herlig blanding, der sikrer noget for enhver smag. I det hele taget gør vi meget ud af, at skabe smagskombinationer og oplevelser, der blander det søde, sure og salte i bolsjer, hvor smagen går op i højeste enhed.

En pose eller et glas med blandede bolcher er desuden den perfekte gave til den søde veninde, værtinde eller én, du bare vil sige tak til.

Farver, forme og forkælelse

Når du køber håndlavede blandede bolsjer fra Sømods, er det ikke kun produktet, der er en fornøjelse – det er hele oplevelsen.

Derfor vil du kunne se forskel på disse håndlavede bolsjer og de traditionelle metervarer, du møder i butikker og supermarkeder. Bolsjer fra Sømods adskiller sig nemlig positivt på både den autentiske tekstur, de flotte naturlige farver og i den grad også smagen, der råder over helt anderledes og ægte nuancer.

De mange ægte bolsjer har desuden en helt anden følelse i form af ægthed, vægt og masse samt rå, naturligt islæt.

Prøv Sømods blandede bolsjer i dag og find hurtigt din helt egen favorit.

Sømods blandede bolsjer produceres ud fra klassiske, stolte traditioner, i vores eget bolsjeværksted. De er håndlavede af fagfolk, der nyder at arbejde i den søde duft og mærke den behagelige temperatur fra den friske, varme bolsjemasse. Den store 10 til 20 kilo tunge masse bliver behandlet med kærlighed og formes til små perfekte blandede bolsjer (eller slikkepinde, hold kæft bolcher, logobolcher m.m.), der kan nydes af alle mennesker, der sætter pris på et godt kvalitetsbolsje, der både smager himmelsk og ser flot ud i den gennemsigtige pose eller glas.

Husk i øvrigt vi også råder over sukkerfri slik.

- Alt sammen perfekt som gave eller til selvforkælelse.