Kategorier

Nyheder

Se alle

Gamle Dage

Bolcherne bliver den dag i dag stadig fremstillet som de gjorde for over 100 år siden. Få et indblik i de gamle fabrikationsmetoder ved at enten se denne video eller besøge bolche fabrikationen alle hverdage.  

Althea Bolcher

Althea Bolcher – Smagen som du husker den fra din barndom

Althea bolcher er den søde smag af bergamotte olie, der fylder din mund på samme måde som du husker det fra barndomsbesøgene hos din farmor. Oprindeligt hed Althea bolchet ”Suchre D’ore”, som betyder ”guld sukker” på fransk, hvilket er et ret passende navn til det vellidte Althea bolche.

Da man under 2. Verdenskrig ikke kunne skaffe den franske bergamotte olie var bolcheproducenterne nødt til at bruge en erstatnings olie kaldet Althea olie. Efter krigen returnerede man til den oprindelige Earl Grey lignende olie, men krigsnavnet havde bidt sig fast i folks bevidsthed.

Althea bolcher fra Sømods Bolcher er, ligesom de kendte slikkepinde og klassiske hold kæft bolcher, den ægte naturlige smag til dig der vil genopleve barndommens glæder og minder.

Den ægte og autentiske smag garanteres qua vores fabrikationsmetode, der bygger på gamle, klassiske og håndlavede traditioner. Derfor får du et Althea bolche, der har en fantastisk smag, der kan nydes velvidende, at der kun er brugt naturlige råvarer og absolut ingen konserveringsmidler. Ligeledes vil du kunne føle på bolchet, at der er tale om hjemmelavet kvalitet i både form af vægt og fylde.